Velkommen i Kolding Roklub

Velkommen i Kolding Roklub.

Kolding Roklub er startet i 1895, og er altså en gammel roklub med stolte traditioner og en fin historie. Klubben er i dag en aktiv, moderne sportsklub med over 150 medlemmer, alle herrer, da det er historisk bestemt, at herrer organiserer sig i Kolding Roklub og damer i Kolding Dame Roklub. I praksis fungerer de to klubber da også som én klub.

Gennem tiden har roning naturligvis udviklet sig. Nye bådtyper er kommet til, og behovet for mere moderne  træningsmuligheder har vist sig.

Kolding Roklub har forstået at følge med tiden, idet vi i dag kan tilbyde vore medlemmer en moderne, velholdt bådpark, der tilfredsstiller alle behov. Bådparken omfatter således de popurlære og stabile inriggere og de hurtige outriggede både i form af scullere, gigbåde og coastelbåde.

Kolding Roklub kan desuden tilbyde egen, veludstyret fitnesslokale, omklædning, bad og sauna. Det sociale liv i klubben prioriteres højt, hvilket viser sig ved, at vore dejlige klublokaler lige ud til Kolding Fjord i  høj grad bliver benyttet af vore medlemmer.

Velkommen som roer i Kolding Roklub!

Kolding Roklub

Kolding Roklub, Gl. Strandvej 1, 6000 Kolding