Velkommen i

Kolding Dameroklub og Kolding Roklub!

Hygiejnereglerne skal fortsat overholdes - men ellers er de begrænsningerne, der blev pålagt roklubberne i forbindelse med Corona-krisen, bortfaldet.

Roning kan nu ske i alle bådtyper og med varierende rohold. Motionsrum, klublokaler og omklædningslokaler kan ligeledes benyttes.

Og dermed tager vi med stor fornøjelse imod nye medlemmer, som gerne vil drive en sund og virus-fri udendørs sport!

Velkommen i Roklubberne!

Sportsroning - effektiv sportstræning for alle.

Sportsroning er en sjov, effektiv holdtræning for alle. Det er en ny træningsform med fokus på effektivitet både i tid og intensitet på vandet. Lyder det interessant - så kontakt rochefen i klubben og prøv det!

Borgmester Jørn Pedersen med på sportsroningsholdet!

I forbindelse med projektet Bevæg dig for Livet, havde Roklubberne besøg af Koldings borgmester d. 14. august. Sammen med 3 andre venner, skulle han prøve vores nye sportsroningskoncept.
Selvom ingen af de besøgende havde den store erfaring med sportsroning, blev det en rigtig god oplevelse for dem.

Har du også lyst til at ro!

Foråret og sommeren er på vej - og dermed er det nu ro-sæsonen starter. I maj måned afholder vi ro-kurser for nye medlemmer - så for dig som gerne vil igang med at ro, er det et rigtig godt tidspunkt at starte på!

Kom og hør noget mere om vores spændende sommerprogram.

Udfyld nedenstående kontaktformular -og du vil blive kontaktet, så du kan komme igang! Vi glæder os til at se dig!

Udfyld kontaktformular. Klik her!

Coastel-roning

Prøv vore nye Coastel -både. Perfekte til det danske vejr. Se præsentationsvideo her: